Kopiere Nøkkel Trondheim

Låsesmed Trondheim – Din Trygghet, Vårt Håndverk

Skjemaet tar under 30 sekunder å fylle ut

Kopiere nøkkel Trondheim

Vi har ferdighetene til å kopiere bil-, hjem- eller bedriftsnøkler. Trenger du nye nøkler? Vi har et stort utvalg av nøkkelblanketter og avanserte nøkkelmaskiner.

Eier du en eiendom eller et kjøretøy, vil du før eller senere kunne trenge en ekstra nøkkel. Låsesmed Trondheim tilbyr nøkkelkopiering for kunder i Trondheim-området. Enten det er for å administrere tilgangen til din bedrift, forbedre sikkerheten hjemme, eller bare for å unngå å stå låst utenfor bilen, står vi klare til å assistere.

kopiere nøkkel Trondheim

Kopiere nøkkel for Hjemmet

Hjemmet ditt inneholder mange låser, som ofte inkluderer både en låsbar dørknott og en dørlås for ekstra sikkerhet, noe som også gjelder for bakdører, garasjer og terrasser. Kanskje har du også et skur eller bassenghus som skal holdes låst. Å skaffe kopierte nøkler hjelper deg med å forvalte alle disse låsene. Vår tjeneste sørger for at alle i husholdningen din får sine egne nøkler, samt noen ekstra i tilfelle de skulle miste sine. Mange velger å la et sett nøkler bli hos en pålitelig nabo, klar til å hjelpe hvis hovednøkkelen blir borte. Andre skjuler en ekstra nøkkel i en falsk stein eller andre godt gjemte steder utenfor hjemmet, slik at de aldri blir stående låst ute for lenge.

Kopiere nøkkel for bedrifer 

Bedrifter står overfor unike sikkerhetsutfordringer, og nøkkelduplisering spiller en viktig rolle i å møte disse behovene. Selskaper med et stort antall ansatte har ofte behov for å tillate ledere adgang til eiendommen uten at eieren er til stede. Spesielt for spesialistarbeidere som IT-personell, er det også nødvendig med egen tilgang til for eksempel dataskap og andre sikrede områder.

Vår nøkkeldupliseringstjeneste tilbyr en praktisk løsning for å sikre at alle nøkkelpersoner i din organisasjon har de nødvendige redskapene for effektiv tilgangs- og arbeidshåndtering. Vi kan tilby skjæring av nesten alle typer nøkler som kreves for din forretnings bygningslåser, fra standard tumblerlåser til avanserte elektroniske systemer for dine mest sensitive soner. Vi tar også imot store ordre. Ta gjerne kontakt for en prisforespørsel eller for mer informasjon om våre tjenester for bedriftsklienter.

Kopiere bil nøkkel fra Låsesmed Trondheim

Låsesmed Trondheim tilbyr nøkkelkopiering for alle dine behov – enten det er for bilen, hjemmet eller bedriften din. Vi utfører kutting av nye fjernhode-nøkler ved vår Trondheim-lokasjon, og det samme utstyret kan også lage nye nøkler til alle dine hjemme- og bedriftslåser.

Ingen ønsker å oppleve marerittet med å låse nøklene inne i bilen på en parkeringsplass eller et avsidesliggende sted. Ved slike uforutsette hendelser kan kostnadene for nødtjenester raskt bli høye. Men med en ekstra kopinøkkel, enten i lommeboken, vesken, eller til og med magnetisk festet til bilens ramme, slipper du å bekymre deg for å bli låst ute.

Vår ekspertise strekker seg til å duplisere nesten enhver type bilnøkkel du kan ha, inkludert moderne elektroniske nøkler som krever spesialisert programmering for å fungere korrekt i bilens tenning. Vi benytter blanke nøkler fra alle de store bilprodusentene for vår bilnøkkelkopieringstjeneste, og vi garanterer at de vil fungere like pålitelig som den originale nøkkelen som fulgte med kjøretøyet ditt.

For deg som bor eller driver virksomhet i Trondheim-området, er Låsesmed Trondheim klar til å tilby en nøkkeldupliseringstjeneste som holder deg trygg og sikrer at du ikke står uten adgang til bilen din. Kontakt oss på telefon 400 00 828 for mer informasjon, eller kom innom en av våre lokasjoner for personlig service.

Våre blogginnlegg